Franchise inom restaurang - #boresfamiljen

Franchise

BORES söker nu franchisetagare till våra restauranger i Arninge (Täby), Bålsta, Märsta och Södertälje.

BORES

En ny innovativ franchisemodel.

Mindre kontantinsats, mindre risk för Dig som franchisetagare men med samma möjligheter att tjäna pengar.

BORES ägs av företaget The True Bröderna Brothers AB som grundades av C-H och CG Forssbeck, dom äger även det nya konceptet Ruts Ölhus. Företagen är sammanlänkande inom BORES där Ruts står för barkonceptet på BORES. En familjärare barkänsla med passion för öl i PUB-miljö i förorten. Bore är ägarnas farfar och Ruth är ägarnas farmor. Välkomna till familjen!

Just nu söker vi franchisetagare i våra lokaler i Haninge (öppnar april) Arninge (befintlig), Södertälje (Befintlig)

Inga meriter, inga problem

Franchise är en fantastisk möjlighet att framgångsrikt driva ditt eget företag enligt ett beprövat koncept. Redan från första dagen är företaget etablerat och du representerar BORES som många redan älskar. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från restaurangverksamhet eller företagande för att starta en egen BORES, däremot behöver du vara ambitiös, positiv, handlingskraftig och vara villig att jobba hårt. Det är viktigt att du har en stor social förmåga och kan hantera alla typer av människor.

Öppna hamburgerkedja

Finasiella förutsättningar

Det kostar mellan 300 – 500 tkr för en nyckelhålsfärdig restaurang

Då världen förändras så gäller det som entreprenör att anpassa sig. Det gör vi genom att vända på vår franchisemodell där vi har sett att riskerna för att starta en BORES tidigare har varit för höga med personliga borgensåtaganden och höga kontantinvesteringar. Vi träffade ofta fantastiskt hängivna och ambitiösa personer som föll PGA finansiella förutsättningar vilket vi har sett som ett problem. Vi utvecklade då en ny affärsmodell där vi vänder på steken och vi som moderbolag tar riskerna medans du som franchisetagare endast hyr utrustning och möbler av oss. Du går in med kapital och det är det kapitalet du riskerar. Att starta en BORES kostar mellan 300-500 Tkr vilket tidigare låg långt över 2 Mkr. Det här betyder att vi välkomnar dig med drömmar om att driva restaurang med lokal förankring, PUB-känsla och den familjära träffpunkten i kommunen. Du med ambition snarare än du som investerare som är i starten på din karriär.

Låt oss vägleda dig till den framgång vi har.

 

Med vänlig hälsning

Carl-Henrik Forssbeck och Carl Gustaf Forssbeck

Egen Företagare

Verksamheten ska drivas i aktiebolag, vilket vi hjälper dig att starta upp och vi hjälper dig även med att hitta rätt finansieringsalternativ beroende på dina behov och förutsättningar.

När du startar en BORES-enhet blir du egenföretagare, då är det viktigt att du har koll på ekonomin, är noggrann och punktlig. Det finns ingen genväg till framgång utan det är hårt jobb som gäller. Dock är vi med dig och kommer jobba precis lika hårt som du för att skapa en helt magisk BORES-enheten i just ditt område

”när du startar en BORES-enhet blir du inte bara egenföretagare utan också en familjemedlem. Med kommunikation tar vi oss igenom motgång och framgång och jobbar hårt tillsammans”

Vi tar alla intressenter på ett personligt plan där samtal och fysiska möten är avgörande och självklart har vi mycket mer att berätta. Varmt välkommen att höra av dig till CG och hans telefon är öppen dygnet runt

CG – 0738 99 9986

  • Du betalar startavgiften
  • Vi bygger lokalen
  • Du hyr inventarier
  • Du betalar royalty och marknadsföringsavgift

Hur ser jobbet ut?

Som franchisetagare arbetar du både med små och stora visioner. Arbetsuppgifterna omfattar allt som det innebär att vara egen företagare, för det är precis det du är. Arbetstiderna är oregelbundna, med jobb både kvällar och helger, speciellt i uppstartsskedet.

Du kommer att vara ansvarig för ett helt crew och måste kunna leda, organisera och motivera dina medarbetare. Viktigt att du är bra på att planera både din och andras tider, ansvar och uppgifter.

Spelas just nu på Bores

Lyssna in stämningen

9 st

Restauranger

30 st

Restauranger 2024

100+ st

BORES-familjen

434 k

Sålda hamburgare sedan 2017

Populära rätter

Bores burgare

Utvecklingen har varit lång, tuff och noggrann. Det vi landade i är att Bores handlar om maten.