Franchise inom restaurang - #boresfamiljen

Franchise

BORES söker nu franchisetagare till våra restauranger i Arninge (Täby), Bålsta, Märsta och Södertälje.

Inga meriter, inga problem

Franchise är en fantastisk möjlighet att framgångsrikt driva ditt eget företag enligt ett beprövat koncept. Redan från första dagen är företaget etablerat och du representerar BORES som många redan älskar. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från restaurangverksamhet eller företagande för att starta en egen BORES, däremot behöver du vara ambitiös, positiv, handlingskraftig och vara villig att jobba hårt. Det är viktigt att du har en stor social förmåga och kan hantera alla typer av människor.

Öppna hamburgerkedja

Finasiella förutsättningar

Investeringens storlek skiftar från lokal till lokal men för att starta en BORES-certifierad lokal behövs normalt en investering på mellan 3 Msek – 4 MSek varav ca. 60-70% normalt går att leasa.

Egen Företagare

Verksamheten ska drivas i aktiebolag, vilket vi hjälper dig att starta upp och vi hjälper dig även med att hitta rätt finansieringsalternativ beroende på dina behov och förutsättningar.

När du startar en BORES-enhet blir du egenföretagare, då är det viktigt att du har koll på ekonomin, är noggrann och punktlig. Det finns ingen genväg till framgång utan det är hårt jobb som gäller. Dock är vi med dig och kommer jobba precis lika hårt som du för att skapa en helt magisk BORES-enheten i just ditt område

  • Du står själv för byggkostnader samt inköp av inventarier och utrustning.
  • Rörlig royalty
  • Marknadföringsavgift
  • Startavgift

Hur ser jobbet ut?

Som franchisetagare arbetar du både med små och stora visioner. Arbetsuppgifterna omfattar allt som det innebär att vara egen företagare, för det är precis det du är. Arbetstiderna är oregelbundna, med jobb både kvällar och helger, speciellt i uppstartsskedet.

Du kommer att vara ansvarig för ett helt crew och måste kunna leda, organisera och motivera dina medarbetare. Viktigt att du är bra på att planera både din och andras tider, ansvar och uppgifter.

Spelas just nu på Bores

Lyssna in stämningen

9 st

Restauranger

30 st

Restauranger 2024

100+ st

BORES-familjen

434 k

Sålda hamburgare sedan 2017

Populära rätter

Bores burgare

Utvecklingen har varit lång, tuff och noggrann. Det vi landade i är att Bores handlar om maten.