Bacon N Cheese

In goda burgare we trust

Bores är ett nytt franchise-koncept som ska återta Sveriges gatukökskultur. Vi vill att Sveriges befolkning ska kunna se fram emot att besöka sitt lokala gatukök och gå där ifrån mätta och nöjda.

Startskottet

Bores grundar sig i den förtynande svenska gatukökscenen som gått från cool mötesplats, raggare och prisvärd mat till det sorgliga det är idag. Bores är grundat av två bröder och efter att de sett sin barndoms gatukök förvandlats till thaikiosk fick det vara nog. CG pratade med sin bror, C-H, om att släppa allt och inom kort hade Bores grundats.

In goda pommes we trust

Konceptet är till för alla och grundar sig i ett tydligt modernt språk med en enkel och prisvärd meny. Därför var det viktigt med både glutenfria, veganska och vegetariska alternativ utöver magiska burgare. Målet är att Sverige åter ska gå till ett gatukökskoncept och avnjuta en prisvärd premiumburgare i en skön och avslappnad miljö i vad vi kallar gatukök 2.0, vilket bland annat innebär att alla Bores är kontantfria och beställningar kan naturligtvis göras via vår app.

Med en seriös men inte allvarlig attityd ska vi åter ska få Sveriges befolkning att med glädje besöka Sveriges nya gatukökskoncept och få en prisvärd upplevelse!

Bores Franchise

#prisvärdpremium