A7 02452

In goda burgare we trust

Bores är ett franchise-koncept startat 2017 som ska återta Sveriges burgarkultur. Vi vill att Sveriges befolkning ska kunna se fram emot att besöka sin lokala snabbmatsrestaurang och gå där ifrån mätta och nöjda.

Startskottet

Under 1950-talet öppnades i Sverige de första riktiga gatuköken och tog landet med storm. En kultur bildades snabbt i och med detta och gatuköket blev en välkomnande mötesplats byggt på passion. Idén till BORES föddes ur denna kultur med målsättningen att bevara känslan av närhet & samhörighet i ett modernt restaurangkoncept som flörtar med dåtiden i sitt uttryck. CG med sina 15 år i restaurangbranschen bestämde sig 2015 för att bryta sig in i den nya och mycket mer opersonliga burgarkulturen. Ta tillbaka det hemtrevliga & inbjudande, bort med prestigen, leverera riktigt bra premiumburgare till vettiga priser #prisvärdpremium CH kände snabbt likadant och med sin erfarenhet som entreprenör inom IT-världen bildades konceptet BORES.

In goda pommes we trust

Konceptet är till för alla och grundar sig i ett tydligt modernt språk med en enkel och prisvärd meny där alla burgare självklart går att beställa som veganska. Målet är att Sverige åter ska gå till ett snabbmatskoncept och avnjuta en prisvärd premiumburgare i en skön och avslappnad mijlö. Alla Bores är kontantfria och beställningar kan naturligtvis göras via vår app.
Med en seriös men inte allvarlig attityd ska vi åter ska få Sveriges befolkning att med glädje besöka Sveriges nya snabbmatskoncept och få en prisvärd upplevelse!

Bores Franchise

#prisvärdpremium